Jarní Jizerky 2008

Rozpis sportovní akce

Pořadatel:

SOBSA - Sdružení organizátorů bankovních sportovních akcí.

 

Účastníci:

Sportovní akce je organizována jako otevřená, tj. mohou se jí zúčastnit všichni zájemci, přednost mají členové SOBSA.  Podmínkou účasti je úplné vyplnění formuláře přihlášky, úhrada poplatku před jejím odesláním a odeslání přihlášky do stanoveného termínu.

Počet účastníků této sportovní akce je limitován ubytovací kapacitou. Pořadatel akce si vyhrazuje právo rozhodnout o přijetí přihlášky a úpravě programu v závislosti na aktuálních klimatických podmínkách.

 

Termín:

5.– 8. června  2008 

 

Ubytování:

Nymburská chalupa, Desná-Souš asi 500 m pod Soušskou přehradní nádrží.

Kapacita maximálně 40 osob, pokoje 2, 3, 4lůžkové, 1/5, 1/6, možnost přistýlek.

Na pokojích jsou umyvadla, k dispozici 4 sprchy a WC na  patře, samostatné pro muže a ženy. Na chatě je velká společná jídelna se třemi vybavenými kuchyňkami – v každé 2 kuchyňské linky, sporák, na druhé straně varná deska, lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice, nádobí.

 

Stravování:

Po celou dobu pobytu se stravují účastníci z vlastních zásob. Nejbližší prodejny jsou vzdáleny 2,5 – 3 km – Desná-odbočka, Horní Polubný /u kostela/, dále velice dobře zásobená samoobsluha v Desné, Plus a Penny Market v Tanvaldu.

Nejbližší restaurace  -  U Švýcar cca 1,2 km, restaurace v Horním Polubným cca 2,5 km, hotel Emilka na Novině cca 3 km, hotel Darre cca 800 m.

Stravování během dne je možné v restauracích a hospodách při cestě.

 

Doprava:

individuální.

Autem – do Tanvaldu  přes Železný Brod, případně přes Jablonec n/Nis., potom směr Harrachov, projet Desnou a odbočit vlevo směr Smědava, hotel Darre, po cca 1,5 km odbočit opět doleva směr Smědava, hotel Darre /zde míjíte vlevo lyžařský vlek/,  po 1 km chata vlevo – Nymburská chalupa /téměř končící stoupání/.

Pro variantu od Trutnova, Náchoda či ještě více z východu: Vrchlabí, Jilemnice, křižovatka Na Mýtě /vpravo do Harrachova/, zde odbočit vlevo, dojet až do Kořenova na křižovatku /Motorest Beseda, vlevo na Příchovice/, zde odbočit doprava a téměř po rovině dojet do Horního Polubného pod kostel, na křižovatce vlevo, cca 1,5 km z kopce, odbočit vpravo směr Smědava, hotel Darre.

Autobusem – vždy vystoupit Desná – odbočka, odtud pěšky směr Smědava – viz výše nebo popojet některým místním autobusem na zastávku U Švýcar – hospoda a odtud pěšky na chatu.

Vlakem – do Tanvaldu / Praha - Mladá Boleslav – Turnov - Železný Brod - Tanvald nebo Liberec - Jablonec nad Nisou - Tanvald,  z jiných směrů Jičín - Stará Paka - Železný Brod - Tanvald nebo Hradec Králové – Jaroměř - Stará Paka - Železný Brod -Tanvald/ ; z Tanvaldu motoráčkem směr Harrachov, vystoupit na zastávce Kořenov/před velkým tunelem/ po silnici cca 1 km z kopce na křižovatku v Desné a dále jako od autobusu, případně dojet do Desné autobusem – zastávka hned naproti nádraží v Tanvaldu. Vystoupit na zastávce Desná-odbočka nebo U Švýcar. 

 

Program:

zaměřeno na pěší turistiku. V případě nepříznivého počasí podle dohody na místě – bazény v Jablonci nad Nisou a Liberci, ZOO, botanická zahrada v Liberci.

Možnost vlastního programu. Plavky s sebou!

Odchody na túry  mezi 9 - 9:30 hodin, návrat na chatu  do 17:30 hodin.

 

Trasy:

6.června - Ještěd, případně některá z rozhleden (Bramberk, Černá Studnice, Štěpánka)

 

7.června – výlet do Krkonoš /Harrachov – Dvoračky – Labská bouda/

 

8.června – oblast Jizerky

 

Trasy upravíme na místě podle zájmu a počasí, možnost individuálních výletů.

 

Hospodářské podmínky:

Příjezd ve čtvrtek:

dospělý                  Kč 770,- (členové SOBSA a KZOZP – Kč 620,-)

dítě do 15 let          Kč 550,- (členové SOBSA a KZOZP – Kč 400,-)

dítě do 5 let            Kč 240,- (členové SOBSA a KZOZP – Kč  90,-)

 

Příjezd v pátek:

dospělý                  Kč  520,- (členové SOBSA a KZOZP – Kč 420,-)

dítě do 15 let          Kč  370,- (členové SOBSA a KZOZP -  Kč 270,-)

dítě do 5 let            Kč  160,- (členové SOBSA a KZOZP – Kč  60,-)

 

Startovné uhraďte před odesláním přihlášky ve prospěch účtu 4001639031/0100. Může být uhrazeno ze sociálního fondu, u členů odborové organizace také z odborových prostředků. V případě, že platíte startovné z vlastních prostředků, převeďte je příkazem k úhradě ze svého osobního účtu na uvedený účet nebo složte příslušnou částku prostřednictvím pokladní složenky na pokladně kterékoli pobočky Komerční banky. Datum platby a číslo účtu plátce uveďte v přihlášce. Variabilní symbol je osmimístný. Pro akci Jarní Jizerky 2008 je to: 200804. Na dalších dvou místech uveďte za kolik osob byla platba poukázána. Např. čtyřčlenná skupina uvede 20080404. Pokud bude prováděna úhrada startovného ze sociálního fondu nebo z odborových prostředků za více účastníků najednou, je třeba připojit k jedné z přihlášek jmenný seznam přihlašovaných účastníků včetně rozpisu poukazovaných částek neplatná.

 

 

 

 

 

Přihlášky:

před odesláním přihlášky  a placením účastnického poplatku si prosím zjistěte, zda je ještě volná kapacita  - kontakt Hana Svobodová, e-mail HaSvobodova@csas.cz, tel. 728 578 127, zaměstnání 266 703 836, byt večer 321 620 366.

  
Přihlášky zasílejte elektronickou poštou na e-mail: HaSvobodova@csas.cz

 
Uzávěrka přihlášek je 27. 5. 2008. Kapacita je omezená, takže pořadatelé přihlédnou k časovému pořadí došlých přihlášek. Pokud nebude možno uspokojit někoho z přihlášených, bude mu to oznámeno a bude mu ihned vrácen celý účastnický poplatek.


Účastníci svým podpisem na přihlášce potvrzují, že je jim znám jejich zdravotní stav a že se akce účastní na vlastní nebezpečí. Nebudou - li vyplněny všechny požadované údaje a nebude-li účastnický poplatek uhrazen, je přihláška neplatná.


Zrušení přihlášky a stornovací poplatky:
do 27. 5. 2008 lze přihlášku zrušit bez stornovacích poplatků. Vrácení poplatku je spojeno pouze s manipulačním poplatkem 30,- Kč. Při zrušení přihlášky po tomto datu je stornovací poplatek 30% z ceny. Při pozdějším zrušení nebo neúčasti bez předchozí omluvy se startovné nevrací. Individuálně se budeme snažit řešit případy, kdy se někdo nebude moci zúčastnit z velmi vážných zdravotních nebo rodinných důvodů. V tomto případě ale vždy záleží na stornovacích podmínkách majitele ubytovacího zařízení.

Pojištění účastníků:
Účastníkům doporučujeme uzavřít individuální pojistku pro případ úrazu.