Jizerky na běžkách nebo pěšky 2013

Rozpis sportovní akce

Kapacita ubytování v Kořenově již byla naplněna

Uvolnil se jeden dvoulůžkový pokoj ze soboty na neděli.
Kdybyste toho někdo chtěl využít, kontaktujte Rudu Vaigla.

Pořadatel:

SOBSA - Sdružení organizátorů bankovních sportovních akcí.

Účastníci:

Zaměstnanci bank, spořitelen a pojišťoven a jejich rodiny. Sportovní akce je organizována jako otevřená, tj. mohou se jí zúčastnit i ostatní zájemci.

Datum:

Od pátku 15. do neděle 17. března 2013.

Místo konání:

Kořenov u Harrachova.

Ubytování:

Penzion Slunečnice (http://www.penzionslunecnice.cz/). Některé pokoje jsou vícelůžkové, takže mohou pořadatelé ubytovat dvě různé rodiny na jednom pokoji. Všechny pokoje jsou včetně sociálního zařízení. Příjezd účastníků je možný v pátek
15. března nejdříve ve 14 hodin, nejpozději ve 21 hodin. Pokoje je nutno opustit v neděli do 10 hodin (o případném prodloužení budou podány informace na místě). V objektu se nekouří. Ubytování se psem je možné, poplatek 30 Kč uhradí jeho majitelé na místě.

Stravování:

Účastnický poplatek zahrnuje polopenzi. Stravování začíná večeří vpátek a končí snídaní v neděli.

Doprava:

Je individuální. Autem z Prahy doporučujeme cestovat směr Mladá Boleslav, Turnov, Tanvald a Kořenov. Při cestě hromadnou dopravou z Prahy lze využít spoje z Černého Mostu směr Harrachov, vystoupit v zastávce Kořenov, Příchovice, Motorest. Odtud víceméně z kopce. Asi po 1 km je benzínová pumpa, pod ní asi 100 odbočka doprava (směrová tabule v zatáčce).

Program:

Podle sněhových podmínek budou účastníkům doporučeny trasy na běžky nebo na pěší turistiku. Výlety možno absolvovat individuálně nebo společně. Záleží na dohodě se sportovní vedoucí.

Účastnické poplatky:

Starší 10 let

Dítě do 10 let

Základní poplatek

860

740

Členové SOBSA, kteří nejsou v odborech

760

640

Členové OSPP, nečlenové SOBSA

460

340

Členové OSPP i SOBSA

360

240

Členové odborů musejí na místě prokázat své členství průkazem člena nebo potvrzením ZO OS. Příspěvek se týká i manžela (-ky) a dětí, pokud nejsou výdělečně činné.

Účastnický poplatek uhraďte před odesláním přihlášky ve prospěch účtu 4001639031/0100. Může být uhrazeno ze sociálního fondu, u členů odborové organizace také z odborových prostředků. V případě, že platíte poplatek z vlastních prostředků, převeďte je příkazem k úhradě ze svého osobního účtu na uvedený účet před odesláním přihlášky. Datum platby, číslo účtu plátce a variabilní symbol uveďte v přihlášce. Variabilní symbol je osmimístný. Pro akci Jizerky je to 201302 (prvních šest číslic). V dalších dvou uveďte, za kolik osob byla platba poukázána. Např. šestičlenná skupina uvede 20130206 apod.

Prezence: 

Prezence bude probíhat od 20 do 21 hodin v restauraci. Hlaste se u Rudy Vaigla, komorníka vedoucí akce Ivety Jünglingové.

Přihlášky:

Kapacita již byla vyčerpána.

 

Pojištění účastníků:

Účastníkům doporučujeme uzavřít individuální pojistku pro případ úrazu.

Další organizační pokyny:

Obdržíte při prezenci. Vedoucí sportovní části je Iveta Jünglingová, tel. 724 782 480, která vás bude informovat o běžeckých či turistických trasách v pátek od 21 hodin.

Zájemcům o tuto akci doporučujeme zadat do vyhledávače „Jizerské hory“ a vybrat si z mnoha zajímavých informací.