Podzimní Ping-Pong se SOBSA

Druhý ročník turnaje turnaje jednotlivců ve stolním tenisu

Pořadatel Sdružení organizátorů bankovních sportovních akcí (SOBSA).
Ředitelka turnaje Božena Adamová
Realizační tým Martin Hataš, Ivan Hlaváček, Ruda Vaigl
Datum Neděle 13. 11. 2011, od 10:00 do 17:00
Místo ZŠ Praha 9-Vinoř, Prachovická 340, k dispozici 8 stolů. V areálu se nekouří, vstup zvířatům není povolen. Viz www.zsvinor.cz.
Účastníci Rekreační až mírně pokročilí hráči, přednostně zaměstnanci peněžní instituce (nebo rodinní příslušníci), není však podmínkou.
Kategorie Kategorie, do které se hráč přihlašuje, je orientační, pořadatel si vyhrazuje právo přesunu. Za „rekreačního hráče“ je považován hráč, který nehraje pravidelně žádnou soutěž. Elitní kategorie „S“ není vhodná pro hráče ligové, takoví si jistě najdou jiný vhodný turnaj
• R – pro rekreační hráče a hráčky, kteří hrají pouze příležitostně
• M – pro pokročilé rekreační hráče
• Ž – pro pokročilé rekreační hráčky
• S – pro soutěžní hráče a hráčky (pravidelný trénink resp. hráč celoroční soutěže)
Hrací systém Předpokládáme hru ve skupinách a dále ve vylučovacích pavoucích podle umístění ve skupině. Systém bude upřesněn podle počtu přihlášek. Cílem je, aby si všichni dostatečně zahráli.
Hrací řád Zásadní informace budou sděleny účastníkům před zahájením turnaje. Jinak se hraje dle platných pravidel stolního tenisu - viz http://pingpong.cstv.cz/ctt/CAST/dokumenty/pravidla.htm.
Rozhodčí Vždy ten, kdo na stole prohraje předešlý zápas. Rozhodčí pro první zápas určí pořadatel.
Technické podmínky Nutnost sálové obuvi se světlou podrážkou, vlastní raketa i míčky (každý aspoň 2 míčky), tričko nesmí být bílé! Volba míčku záleží na domluvě hráčů.
Startovné 100 Kč/účastník, vybírá se v hotovosti na místě. Platí pro všechny kategorie, s výjimkou členů OSPP – viz přihláška.
Občerstvení Z vlastních zásob, pořadatel nezajišťuje. Možnosti (malý bufet) upřesníme v detailních pokynech před turnajem.
Ceny Nejlepší v každé kategorii obdrží drobné ceny.
Doprava Autem nebo MHD ze stanice Prosek resp. Letňany (metro C) do stanice Vinořský hřbitov. Z Letňan trvá jízda BUSem cca 17 minut. Aktuální jizdní řád uvedeme v detailních pokynech.
Zdravotní služba Pořadatel nezajišťuje, účastníci sportují na vlastní riziko.
Přihlášky Zasláním vyplněné přihlášky (viz výše) nejpozději do středy 9. 11. 2011 mailem na adresu: BAD360@seznam.cz. Pořadatel si vyhrazuje právo ukončit příjem přihlášek i před tímto termínem, pokud počet došlých přihlášek dosáhne maximálně únosného počtu.

Podrobnější informace včetně mapky zašleme přihlášeným v detailních pokynech.
Těšíme se na Vaši účast, s přihláškou neváhejte.