Turnaj v pétanque

pro rekreační hráče, dvojice

Turnaj v pétanque
pro rekreační hráče, dvojice
Praha – Vyšehrad
12. září Foto (Jméno:Petanque21, Kód:Modřany) Jiří Kubín

ROZPIS

turnaje rekreačních hráčů pétanque

Pétanque Modřany 2021

Pořadatel:
SOBSA - Spolek organizátorů bankovních sportovních akcí.

Účastníci:
Členové SOBSA, zaměstnanci bank a pojišťoven a jejich rodiny. Sportovní akce je organizována jako otevřená, tj. mohou se jí zúčastnit i ostatní zájemci.

Datum:

Neděle 12. září 2021. Zahájení turnaje v 11.30 hodin.

Prezence od 11:00 (otevření brány do areálu, od 11:30 bude otevřen bufet).

Ukončení turnaje podle počtu přihlášených dvojic (předpoklad do 17:30).

Centrum turnaje:
Hřiště národní házené v Modřanské rokli – viz též https://mapy.cz/Modřany (k od zastávky MHD poliklinika Modřany – docházková vzdálenost cca 300 m). Parkování osobních aut v blízkosti hřiště je bohužel vyloučeno, nicméně nějaká místa snad bude možné nalézt na větším parkovišti v blízkosti zastávky MHD mezi ulicemi Generála Šišky a Sofijským náměstím (příjezd shora od Libuše ulicemi Generála Šišky a Jordana Jovkova). Nicméně ani v Modřanech není nadbytek parkovacích míst, pořadatelé proto doporučují raději využít MHD.

Občerstvení a stravování:
V bufetu U Osamělé blechy v areálu hřiště lze vybrat z nabídky jídel a nápojů (na vlastní náklady).

Doprava:

Doporučujeme tramvaje linek 3, 17, 21 či 2. Dojet na zastávku Poliklinika Modřany, případně lze této zastávky dosáhnout autobusy linek 117, 150, 157, 165 nebo 190 (dle aktuální nabídky DP Praha). Upozorňujeme, že některé spoje tramvajových linek nejedou z centra až do Modřan.  

Kategorie a jejich hodnocení:

MM – soutěž dvojic mužů, MŽ – soutěž smíšených dvojic, ŽŽ – soutěž dvojic žen.

Soutěžící budou rozděleni do skupin, v nichž se utkají systémem každý s každým. Podle umístění v základní skupině budou pokračovat v druhém kole ve vylučovacích pavoucích. V závislosti na počtu přihlášek si pořadatelé vyhrazují možnost herní systém upravit.

Technické podmínky:
Turnaj se uskuteční podle upravených pravidel pétanque pro rekreační hráče (viz příloha). Hrát se bude na trávě či písku (závisí na letních srážkách) vedle hřiště národní házené. Sady koulí na pétanque budou k dispozici na místě prezence, kde budou vyvěšeny i tabulky včetně pořadí utkání. Pořadatelé uvítají, pokud si dvojice přiveze vlastní sadu koulí na pétanque (sada 2x3 koule), není to však podmínkou.  Dvojicím doporučujeme stejnou barvu triček nebo jiný společný prvek (stejné čepice apod.). Hráči si mohou rozhodovat sami nebo požádat někoho z nehrajících.

Prezence:
U hřiště v areálu – cca 75 m od bufetu v době od 11:00 do 11:25 hodin.

Hospodářské podmínky:
Dvojice uhradí při prezenci účastnický poplatek 100,- Kč. Členové odborového svazu peněžnictví a pojišťovnictví startují zdarma, jen pokud doloží svoje členství průkazem člena OSPP nebo potvrzením ZO OSPP o členství. Nulové startovné se týká rovněž rodinných příslušníků (manžel/ka a výdělečně nečinných dětí)…

Ceny:
Nejlepší dvojice obdrží praktické ceny.

Přihlášky:
Zašlete na předepsaném formuláři elektronickou poštou na adresu rudolf.vaigl@gmail.com.
Uzávěrka přihlášek je v úterý 7. září 2021.

Prosíme všechny, kteří budou z jakýchkoli důvodů svoji přihlášku rušit, aby to ihned oznámili mailem (rudolf.vaigl@gmail.com ) a do předmětu zprávy uvedli PETANQUE 2021 - ZRUŠENÁ PŘIHLÁŠKA nebo alespoň zavolali na tel. 604 151 789 do středy 8. 9. 2021.


Pojištění účastníků:
Sportovní akce není hromadně pojištěna. Doporučujeme uzavřít individuální pojistku pro případ úrazu.

Doprovodné programy:
Po skončení soutěže doporučujeme procházku Modřanskou roklí.

Další organizační pokyny:
Při hře samotné i během přestávek dodržujte v maximální možné míře pravidla platná v dané době (odstupy, ochranné roušky, dezinfekce - vše dle aktuálně platných ustanovení vlády ČR). Další pokyny obdržíte při prezenci. Případné další informace o turnaji si můžete vyžádat u tajemníka organizačního výboru Rudolfa Vaigla, SOBSA, nejlépe e-mail: rudolf.vaigl@gmail.com, mobil 604 151 789. Sledujte také stránky SOBSA na http://www.sobsa.cz

 

Hlavní funkcionáři:

Předseda organizačního výboru a ředitel turnaje: Jiří Kubín

Tajemník organizačního výboru: Ruda Vaigl

Technická ředitelka: Božena Adamová

Prezence: Zuzana Kubínová

Realizační tým: Helena Holá (Kubínová) a další dobrovolníci