Turnaj rekreačních hráčů badmintonu ve čtyřhrách

Otevřený turnaj rekreačních hráčů badmintonu

BADMINTONOVÝ TURNAJ se SOBSA

Turnaj dvojic – 5. ročník

Pořadatel:                  Sdružení organizátorů bankovních sportovních akcí (SOBSA).

Ředitelka turnaje:     Božena Adamová

Realizační tým:         Jirka Adam, Ivan Hlaváček, Ruda Vaigl

Datum:                       Neděle 9. 3. 2014, od 10:00 do 17:00

Místo:                         ZŠ Praha 9 - Vinoř, Prachovická 340, k dispozici 5 kurtů. V areálu se nekouří, vstup zvířatům není povolen. Viz www.zsvinor.cz.

Účastníci:                  Rekreační hráči, přednostně aspoň jeden z dvojice zaměstnancem peněžní instituce, není však podmínkou. Dvojici doporučujeme zvolit dres stejné barvy.

Kategorie:                 Výhradně dvojice (hrají se čtyřhry), každý účastník se přihlašuje pouze na jednu z kategorií:

·    Ž + Ž

·    M + M

·    M + Ž

·    Stříbrná 99 (libovolné složení, součet věků obou hráčů/ček >=99).

Pokud Vám chybí partner/ka, kontaktujte organizátory.

Hrací systém:            Předpokládáme hru ve skupinách a dále vylučovací pavouky. Počítáme se zkrácenou hrou (nikoliv do 21 bodů). Systém bude upřesněn podle počtu přihlášek. Zásadou je, aby si všichni dostatečně zahráli.

Hrací řád:                  Dle platných pravidel badmintonu (www.badec.cz/pravidla-badmintonu/). Detailní znalost není podmínkou, v případě potřeby budou účastníci poučeni.

Rozhodčí:                  Vždy jeden z poraženého týmu na kurtu, kde skončilo utkání. Rozhodčího pro první utkání na kurtu určí pořadatel.

Techn.podmínky:     Nutnost sálové obuvi, vlastních raket, vlastních míčků. Volba míčku záleží na domluvě hráčů, preferované jsou plastové míčky střední rychlosti (s modrým pruhem).

Startovné:                 100 Kč /účastník, vybírá se v hotovosti na místě. Platí pro všechny kategorie. Pro odboráře-členy OSPP s potvrzením o členství je startovné 0 Kč.

Občerstvení:             Z vlastních zásob, pořadatel nezajišťuje. Možnost využití malého bufetu - upřesníme v detailních pokynech před turnajem.

Ceny:                         Nejlepší v každé kategorii obdrží drobné ceny.

Doprava:                    Autem nebo MHD ze stanice Prosek resp. Letňany (metro C) do stanice Vinořský hřbitov. Z Letňan trvá jízda BUSem cca 17 minut. Aktuální jizdní řád uvedeme v detailních pokynech.

Zdravotní služba:     Pořadatel nezajišťuje, účastníci sportují na vlastní riziko.

Přihlášky:                  Zasláním vyplněné přihlášky za dvojici (viz příloha v Excelu) nejpozději do pondělí 3. 3. 2014 mailem na adresu: Jiri.Adam@seznam.cz . Pořadatel si vyhrazuje právo ukončit příjem přihlášek i před tímto termínem, pokud počet došlých přihlášek dosáhne maximálně únosného počtu. Pro příp. bližší informace a dotazy uvádíme kontaktní tel: 724501177 (Jiří Adam). Od pondělka 17.2. rovněž tel. 723 512091 (Božena Adamová).

Podrobnější informace vč. mapky zašleme přihlášeným v detailních pokynech.

Těšíme se na Vaši účast, s přihláškou neváhejte.