Turnaj v kuličkách

Turnaj jednotlivců ve cvrnkání kuliček

KULICKY se SOBSA – rok 2020 Turnaj jednotlivcu ve cvrnkání kulicek

Poradatel: Spolek organizátoru bankovních sportovních akcí (SOBSA). http://www.sobsa.cz

Reditelka turnaje: Ilona Setnicková

Datum konání turnaje:

Sobota 28. brezna 2020. Zahájení turnaje ve 13:00 hod. Ukoncení se predpokládá cca do 17:00 hod.

Místo: U Osamelé blechy, Modranská rokle, Praha Jedná se o sportovní areál TJ Spartak Modrany – oddíl národní házené. Areál je umísten v blízkosti stanic MHD - Poliklinika Modrany a Písková Souradnice GPS (pro cestu autem, od cíle cca 100 m): 50.00422N, 14.42200E https://www.facebook.com/UOsameleblechy/

Úcastníci: Zamestnanci bank a pojištoven a jejich rodiny. Sportovní akce je organizována jako otevrená, tj. mohou se jí zúcastnit i ostatní zájemci, avšak pouze amatéri.

Kategorie: Deti (cca do 12 let), Dospelí - M (cca do 60 let), Dospelí - S (cca 60 let a více)

Hrací systém: Predpokládáme hru ve skupinách a dále vylucovacím pavoukem.

Rozhodcí: Hráci se sami dohodnou.

Technické podmínky: Každý hrác použije pro hru 10 kulicek a zápas se hraje na 2 vítezné hry. Bude k dispozici cca 10 dulku. Kulicky zajistí organizátor turnaje. Turnaj se uskutecní dle platných základních pravidel pro hru kulicek (viz príloha).

Prezence: V areálu hrište od 12.20 do 12.50 hodin.

Startovné: 30 Kc na úcastníka, vybírá se v hotovosti na míste. Platí pro všechny kategorie. Clenové Odborového svazu penežnictví a pojištovnictví (a rodinní príslušníci) s potvrzením o clenství startovné neplatí.

Obcerstvení a jiné podmínky: Po celou dobu turnaje bude prímo v areálu k dispozici bufet „U Osamelé blechy“ (nápoje, párky apod.). Obcerstvení si úcastníci hradí z vlastních prostredku. V budove bufetu jsou k dispozici toalety. Psi mohou do areálu pouze na vodítku.

Ceny: V každé kategorii obdrží tri nejlepší hráci drobné ceny.

Doprava: Viz dále MAPKA v príloze, kde je místo turnaje oznaceno jako CÍL.

Autem: Dle mapky - z ulice NA HUPECH, pres bod START, po trase vyznacené tlustou cárkovanou carou ve smeru CÍL. V úseku „start - bod c.2“ lze parkovat. Pozor, smí se parkovat pouze podél cesty a pouze na asfaltovém povrchu.

Na kole: Dle mapky v príloze - po modre vyznacené cyklostezce A21.

Autobusem: Nejlépe do zastávky PÍSKOVÁ, bus c.150, 157, 190 a od zastávky jít po trase vyznacené tlustou cárkovanou carou ve smeru CÍL (viz mapka v príloze). Nebo do zastávky POLIKLINIKA MODRANY, bus c. 165.

Tramvají: c.3, 17, 21 do zastávky POLIKLINIKA MODRANY. Zde je treba vstoupit do podchodu, v podchodu jít vlevo. Trasa ve smeru CÍL je shodná s vyznacenou cyklostezkou A21 (viz mapka v príloze).

Zdravotní služba: Poradatel nezajištuje zdravotní službu, úcastníci sportují na vlastní riziko.

Prihlášky: Prihlašujte se nejpozdeji do pátku 20. brezna 2020 mailem na adresu: setilo@seznam.cz Jako predmet mailu uvedte „KULICKY“, v príloze pošlete vyplnenou závaznou prihlášku. Kapacita turnaje je omezena a platné jsou proto pouze zpetne potvrzené prihlášky. Pro prípadné dotazy uvádíme kontaktní tel: 723 933 821.