Kutnohorské detaily aneb letní orientování s Mikulášem Dačickým

výstava kutnohorkých detailů spojená s orientačním během nebo chůzí po nich

Soutěž pro jednotlivce i celé rodiny
v orientačním běhu nebo chůzi.

Co musíte udělat, pokud se chcete soutěže zúčastnit? Je to jednoduché!

1. Navštivte výstavu „ Kutnohorské detaily“ v chodbě Spolkového domu číslo popisné 146 v Lierově ulici v Kutné Hoře a pečlivě si je prohlédněte. Jsou to vaše budoucí  kontroly.  Otevřeno je denně 10-17 hodin.

2. Vyzvedněte si zdarma mapu pro orientační běh „ Kutná Hora“ a startovní průkazku. Můžete tak učinit na třech místech:  buď přímo ve Spolkovém domě nebo v  Informačním centrum na Palackého náměstí v Kutné Hoře (Sankturinovský dům číslo popisné 377 ), otevřeno denně 9-18 hodin anebo v Dačického domě na Komenského náměstí čp.41, otevřeno  denně od 10-18. hod. Uvedená místa jsou na mapě vyznačena trojúhelníky, vyhledejte si je a znamenají  pro vás  i místa možného startu.

3. Na mapě jsou zakreslena červená kolečka, což jsou místa s kutnohorskými detaily, vašimi kontrolami. Celkem jich je 16.  Každé místo  podle mapy vyhledáte a do soutěžní průkazky vyplníte odpověď na otázku. Pořadí míst je libovolné. Nezapomeňte na sebe uvést do průkazky kontakt. Vyplněnou průkazku odevzdejte v informačním centru ,ve Spolkovém domě v Kutné Hoře  nebo v Dačického domě do schránek označených oranžovobílým lampionem.

Po ukončení soutěže  v říjnu 2017  budou správně vyplněné průkazky slosovány, výherci budou kontaktováni a obdrží upomínkové a orienťácké ceny. 


Teď už jen správným směrem po Kutné Hoře!

Plakát