Za pokladem potulného mnicha Sama Báthoryho


SOBSA - Spolek organizátorů bankovních sportovních akcí vás zve na akci

Za pokladem potulného mnicha Sama Báthoryho II

putování Kokořínským dolem podle šifer a hádanek

Poslední volný pokoj - 3 lůžkový apartmán v 1. patře
výhled do lesa, manželská postel a rozkládací postel, čajová kuchyňka, pracovní stůl, jídelní stůl



Účastníci

Členové SOBSA, jejich rodinní příslušníci, sportovci i nesportovci. Vítáni jsou i ostatní účastníci. Podmínkou účasti je vyplnění přihlášky, úhrada poplatku před jejím odesláním, odeslání přihlášky do stanoveného termínu a v neposlední řadě nabroušený intelekt.

Termín

Čtvrtek 12. května až neděle 15. května 2016.

Ubytování je možné ve čtvrtek po 14. hodině. Pokoje je nutno uvolnit v neděli do 10 hodin.

Akce končí nalezením pokladu, nejpozději v neděli 15. května.

Pro jistotu předem odpovím na potenciální dotaz, zda je možné se akce zúčastnit od pátečního večera. Možné to je, ale je to nedoporučovaná varianta, protože:

  • ve čtvrtek večer se všichni účastníci dozvědí zápletku a v pátek budou začínat od jednodušších šifer, takže pokud se k týmu luštitelů připojí další účastník až v pátek večer, budou mu chybět všechny ty informace a zkušenosti, které ostatní za těch 24 hodin nasbírali
  • zájemci, kteří se zúčastní již od čtvrtka, dostanou při přihlašování přednost

Místo konání a ubytování

Penzion Malba. Penzion je v krásném prostředí Kokořínského dolu. Kde jej najdete, jak vypadá a co vám nabízí, to se dozvíte na jeho stránkách.

Přihlášení

Průběh akce

V den příjezdu se po večeři (cca ve 20:00) sejdeme v jídelně a tam se dozvíme zápletku celé akce. Pak se rozdělíme do výkonnostních skupin:

  • N1 – děti, které sotva umí číst a dá jim práci vyluštit komisaře Vrťapku č. 40.
  • N2 – děti, které dokáží bez pomoci vyluštit komisaře Vrťapku č. 42. (pro zvětšení obrázku na něj klikněte)
  • MB + ŽB – dospělý, sebevědomý jedinec, který se s luštěním šifer běžně nesetkává
  • MA + ŽA – Trénovaný luštitel, který si občas pro radost rozlouskne nějakou šifru

Každá skupina si vyluští svůj začátek hledání pokladu.

Další den po snídani, vyrazí jednotlivé skupiny na svoji pouť za pokladem. V průběhu dne hledají další stopy, luští šifry a putují úchvatnou krajinou Kokořínského dolu. Pokud je při luštění zastihne večer, vrátí se na základnu, u večerní lahvinky šifru vyluští a další den pokračují v hledání.

Co si vzít s sebou

  • Sportovní oblečení, neklouzavé boty
  • Batůžek s vybavením
    • pití
    • buzolu, baterku, lopatku, kapesní nůž
    • mobil, google
    • blok, čtverečkovaný papír, tužku, červenou tužku, pravítko, nůžky, průhlednou lepicí pásku
    • plavky

Doplňkové programy

Bude-li poklad nalezen dříve, než v neděli, bude vyhlášen doplňkový program, kterým bude návštěva skalního bludiště (nebude-li poklad nalezen do neděle do večera, bude jeho hledání pokračovat 5. 5. 2017).

Doprava

Individuální. Dopravní dostupnost je popsána na stránkách penzionu. Parkování je možné přímo před penzionem.

Stravování

Stravování začíná večeří ve čtvrtek (bude vydávána do 21 hodin). Je zajištěna polopenze (večeře, snídaně). Posledním jídlem je nedělní snídaně. Na oběd se vždy pokusíme sejít v některé z místních hospůdek (jméno hospody vyhlásím vždy u snídaně).

Hospodářské podmínky

Za veškeré poskytnuté služby (ubytování s polopenzí, režie akce, atd.) stanoví pořadatelé následující poplatky:

Varianta Dospělí Děti do 12 let
Základní poplatek 2390 1190
Členové SOBSA, kteří nejsou v odborech 2240 1040
Členové OSPP, nečlenové SOBSA 2090 890
Členové OSPP a zároveň členové SOBSA 1940 740

Částky jsou v Kč za osobu a pobyt.

Členové odborů OSPP (Odborový svaz pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví) musejí na místě prokázat své členství průkazem člena nebo potvrzením ZO OS. Příspěvek se týká i manžela, dále dětí, pokud nejsou výdělečně činné.

Ještě před odesláním přihlášky a účastnického poplatku kontaktujte, prosím, organizátora akce Bedřicha Štěpánka na telefonním čísle 737 224 974 a informujte se o volné kapacitě. Bude-li ještě volno, uhraďte účastnický poplatek současně s odesláním přihlášky.

Účastnický poplatek může být uhrazen ze sociálního fondu, u členů odborové organizace je možná úhrada z odborových prostředků základní organizace. V případě, že platíte poplatky z vlastních prostředků, převeďte je příkazem k úhradě na účet uvedený v přihlášce. Datum platby a číslo účtu plátce uveďte v přihlášce. Při placení nezapomeňte uvést přidělený variabilní symbol.

Do zprávy pro příjemce uveďte jméno osoby, která je rovněž osobou vyplňující přihlášku, aby mohl pořadatel snadněji identifikovat plátce uvedené částky!!!

Uzávěrka přihlášek je v neděli 10. dubna 2016. Kapacita je omezená, takže pořadatelé přihlédnou k časovému pořadí došlých přihlášek. Účastníci odesláním přihlášky potvrzují, že je jim znám jejich zdravotní stav a že se akce účastní na vlastní nebezpečí. Nebudou – li vyplněny všechny požadované údaje a nebudou-li poplatky uhrazeny, je přihláška neplatná.

Zrušení přihlášky a stornovací poplatky

Do uzávěrky lze přihlášku zrušit bez stornovacích poplatků. Vrácení poplatku je spojeno pouze s manipulačním poplatkem 30 Kč. Pro možnost změny nebo zrušení přihlášky po uzávěrce volejte prosím organizátorovi akce.

Pojištění účastníků

Akce není hromadně pojištěna a pojistné na akci si každý z účastníků zajišťuje samostatně. Účastníkům doporučujeme uzavřít individuální pojistku.

Příběh